England vandt gruppen med 2 scorede mål

Det har ikke været en fest at være engelsk fan indtil videre. 3 hjemmekampe i gruppespillet på Wembley har givet 2 sejre på hver 1-0 og en uafgjort nulløsning mod Skotland. England var af mange regnet for forhåndsfavoritter, men de har absolut ikke imponeret. Omvendt er de jo nu i ottendedelsfinalerne, og de fortsætter hjemme på Wembley, men det kan blive mod meget stærk modstand, for de møder nummer 2 fra dødens pulje F – aktuelt Tyskland.

England sluttede med 1-0-sejr over Tjekkiet, og derfor kravler de forbi tjekkerne og snupper 1. pladsen i puljen. Allerede i kampens 2. minut havde Raheem Sterling et forsøg på stolpen, og efter bare 12 minutter bragte han England på 1-0. Derfra gik det ned af bakke, og i anden halvleg blev det en halvkedelig affære uden nerve og intensitet. Tjekkerne slutter som nummer 3 i puljen med fire point, og deres score er så fin, at de allerede er sikre på at ende blandt de fire bedste 3’ere.

I den anden kamp i gruppen havde Skotland fordel af hjemmebane på Hampden Park mod Kroatien. Men det var kroaterne, der havde aftenens længste kilt på, og de vandt opgøret 3-1, hvilket betød, at de på en målscore ét mål bedre end tjekkerne snuppede den andenplads, alle havde regnet med, de ville snuppe, men som det altså blev en hel del mere knebent med. Men det står jo ingen steder. Viceverdensmestrene er nu i knockoutrunden, hvor de møder nummer 2 fra gruppe E – det er aktuelt Spanien, men alle fire hold i puljen er i spil, så det kan også blive enten Sverige, Polen eller Slovakiet.

Slutstilling gruppe D
1 England 2-1-0 2:0 7p
2 Kroatien 1-1-1 4:3 4p
3 Tjekkiet 1-1-1 3:2 4p
4 Skotland 0-1-2 1:5 1p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha Garb (1.5)