Bag efter. Ret meget bag efter

Årh, jeg skal love for, der er sket ting og sager siden 23. juni. Og jeg vil gerne fortælle om det hele. Så det gør jeg. Sådan lidt løbende. Ingen skal jo bombarderes med indlæg. Trods alt. Men altså; i morgen opdaterer jeg de foreløbig 6 af 8 ottendedelsfinaler – det er jeg sikker på, mange af jer sidder og venter på 🙂

Så har jeg en historie om en lang tur fra Øster Hurup til Odense, der blev til en virkelig, virkelig langtrukken dag med flere timelange uventede ventepauser. Det fortjener sin egen historie.

Jeg har fået mit første vaccinestik. “Hvad? Er det ikke sent, når man tager din høje alder i betragtning?” Jo, men fordi jeg testede positiv i slutningen af maj, blev mine vacciner ifølge Helle fra Smitteopsporingen udsat med cirka en måned. Så jeg var af sted for første gang søndag.

Og søndag var min far endnu engang trukket i arbejdstøjet og hjalp med at flytte de efterhånden trods alt ganske få ting, jeg har til min nye lejlighed. Dén og dét vil jeg også gerne fortælle om. Så I kan nok fornemme, der er virkelig spændende sager under opsejling i de kommende dage.

Samtidig med alle de mange oplevelser er jeg også i gang med at søge en masse job, og det er som altid en blandet pose bolsjer. Og det tager tid og energi – og på bagkant af vaccinen må jeg sige, at det ikke er helt smertefrit. Influenzasymptomer og selvfølgelig en øm arm og meget stor træthed hele dagen i dag. Måske også fordi jeg flyttede i går. Det kan være en blanding. Som det jo så ofte er. Et mix af flere forskellige ting. Sådan er livet jo så kompliceret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha Garb (1.5)