Skotland kæmpede forbilledligt

Jeg har brug for den positive vinkel, så den kommer her: Skotland spillede her til aften en forrygende kamp fyldt med hjerte, sjæl og mod. De hentede 0-0 på udebane mod forhåndsfavoritterne fra England, og dermed lever Skotland absolut stadig i EM-turneringen før sidste runde, hvor de møder Kroatien. Begge mandskaber står med hver 1 point, så med sejr sikrer Skotland sig minimum en 3. plads i puljen. Dén er jeg sikker på, de går efter.

England skuffede endnu engang. Der er mange flotte navne fra toppen af Premier League, men de får det ikke til at schwinge. De spiller og spiller og spiller, men de kommer for sjældent frem til noget afgørende. Symptomatisk var deres bedste mulighed, da John Stones headede et hjørnespark på stolpen. Flot aktion men det må ikke være Englands bedste mulighed efter 90 minutter mod et skotsk mandskab med tydelige begrænsninger. Men det var det. 0-0 og i morgen prøver vi igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha Garb (1.5)